Home » 2018 » април

Monthly Archives: април 2018

Сръчковци-творим заедно публична изява 2

На 13.03.2018г. в НУ „Отец Паисий“ с. Върбица ,учениците от групата за занимания по интереси „Сръчковци – творим заедно” с ръководител Тонка Иванова, участващи в Проект BG05М20Р001-2.004-0004 „Развитие на способностите на учениците и повишаване мотивацията им за учене чрез дейности, развиващи специфични знания, умения и компетентности (ТВОЯТ ЧАС) – ФАЗА 2″ по Оперативна програма “Наука и образование за интелигентен растеж”, проведе заключителна публична изява.

Гости на събитието бяха,  родители, учители и членовете на обществения съвет.

Работливите ръчички на малките ученици за пореден път представиха своите възможности. С много старание те сръчно подбираха, рязаха, лепиха и показаха как се изработва апликация на черга и китеник. За положения труд учениците бяха възнаградени с грамоти и сладки изкушения .

Участниците и гостите си тръгнаха  удовлетворени от  приятните минути и се убедиха, че  всяка дейност може да бъде лесна, интересна и приятна.

Математика за всички публична изява

На 28.03.2018г. в НУ „Отец Паисий“ с. Върбица, учениците от клуб „Математика за всички“ с ръководител Тонка Иванова, работейки по развитие на способностите на учениците и повишаване на мотивацията им за учене чрез дейности, развиващи специфични знания, умения и компетентности по Проект „Твоят час „фаза 2 представи своята публична изява „Знам и мога“ пред свои съученици ,родители  и гости.

Гости на събитието бяха,  родители и учители .

Проведе се съревнование Знам и мога между децата. В рамките на 40 минути, те имаха възможност   да се справят с поставените задачи и да покажат своите знания и възможности пред гостите.  Участниците показаха  умения при решаване на поднесените задачи .

Решаваха  задачи прости и сложни, верижки, ребуси, магически рамки ,  забавни задачи  и задачки-закачки.

За положения труд учениците  получиха грамоти.

Децата и гостите си тръгнаха  удовлетворени и се убедиха, че математиката може да е лесна, интересна и приятна.

Сръчковци-творим заедно публична изява

На 12.12.2017г. в НУ „Отец Паисий“, с. Върбица общ.  Плевен се проведе публична изява на Клуб „Сръчковци- творим заедно“, с ръководител Тонка Иванова, по Проект „Твоят час“.
Пред всички нас, участниците от клуба представиха творчество, сръчност и желание за работа в творбите си. Те  изработиха елхички от макари с прежда и  хартия  и направиха изложба.
Гости на изявата бяха директорът на училището, учители, родители и ученици.  Някои от родителите с желание се включиха да помогнат на   децата.

Учениците споделиха, че работата им в проекта е забавна и интересна.

април 2018
П В С Ч П С Н
     
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30